pondělí 13. června 2011

Morčecí horoskop

Podívejte se kdy se vaše morče narodilo a přesvědčete se jak je to velká osobnost a že to není jen ta malá kulička co právě teď sedí v kleci...

BERAN
21. 3. až 20. 4.


Osobnost Berana


Beranům vládne živel ohně a morčata narozené v tomto znamení proto překypují životní energií. Jsou průbojní a ambiciózní, když se pro něco nadchnou. Chtěli by mít všechno hned a umí si prosadit to, po čem touží. V životě to mohou díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletou do sporů a hádek. Provází je až dětská radost ze života, jsou spontánní a bezstarostní.

Morčák Beran

Morčák ve znamení Berana je idealista, rebel a bojovník. Pro to, čemu věří, je schopen udělat cokoliv. Je energický, plný inspirací a dobrých nápadů. Má touhu a motivaci se prosadit.

Silné stránky

Za to, po čem touží, umí bojovat. Je plný životní energie, tvořivosti a inspirace. Nechybí mu odvaha.

Slabé stránky

Nerad dělá kompromisy a to někdy vede ke zbytečným konfliktům. Má sklon myslet víc na sebe než na to, co chtějí ostatní.

Má rád

Ke spokojenému životu potřebuje dostatek svobody a volnosti. Touží po uznání, komplimenty na jeho adresu ho vždy potěší.

Nemá rád

Omezení všeho druhu jsou mu proti srsti a vzdát se pro něj znamená porážku. Nerad se přizpůsobuje, pokud opravdu nemusí.


Samička Beran

Smička narozená v Beranu je silná a energická. Vyjadřuje to, co si opravdu myslí. Stojí si za svými ideály a má potřebu prosadit se. Je nezávislá, ale přesto potřebuje lásku a pozornost.

Silné stránky

Je upřímná, otevřená, přátelská. Ví, co chce, a umí si za tím jít. Je tolerantní a její myšlení není zatíženo předsudky.

Slabé stránky

Má potíže přizpůsobit se něčemu, co se jí nelíbí, a předstírat, že je všechno v pořádku, což jí občas přináší těžkosti.

Má ráda

 Morčinka narozená v Beranu mívá velmi hezký vztah k ostatním morčatům. U svých přátel oceňuje upřímnost.

Nemá ráda

Netolerance a neoprávněná nebo příliš osobní kritika ji dokáže rozzlobit. Nerada se přetvaruje, a vlastně to ani neumí.

 
BÝK
21. 4. až 21. 5.

Osobnost Býka


Býci jsou ovlivňováni živlem země a to jim dává smysl pro praktické a materiální záležitosti. Mají klidnou a vyrovnanou povahu a hlavním smyslem jejich života bývá práce. Když se nadchnou pro nějakou myšlenku, rádi budou tvrdě a neúnavně pracovat na jejím uskutečnění. K životu se staví velmi zodpovědně. Hodně důležité je pro ně hmotné zázemí, rádi se obklopují hezkými věcmi a dokážou ocenit luxus.

Morčák Býk

 Morčák narozený v Býku je spolehlivý a pracovitý. Je to spíš domácký typ s klidnou a praktickou povahou a dobrým srdcem. Stojí nohama pevně na zemi a k životu přistupuje realisticky.

Silné stránky

Býk je pracant k pohledání a ke svým úkolům se staví s velkou odpovědností. Kromě toho má skvělé organizační schopnosti.

Slabé stránky

Obvykle upřednostňuje práci na úkor volného času. Má sklony k workoholismu a málokdy si dopřeje odpočinek a zábavu.

Má rád

Velmi důležitá je pro něj domácí pohoda a dokáže ocenit materiální požitky, jako jsou luxusní věci nebo dobré jídlo.

Nemá rád

Přehnané projevy emocí ho trochu vyvádějí z míry, preferuje klid a ve svém okolí nerad vidí zbytečné spory a hádky.

Samička Býk

Samička v Býku je opravdová dáma! Působí velmi morčensky a důstojně, má smysl pro řád, tradice a povinnost. Zakládá si na svém soukromí, oceňuje smyslové požitky, obdivuje krásu a umění.

Silné stránky

Je spolehlivá a záleží jí na spokojenosti lidí kolem sebe. Její emoce jsou vyrovnané a stabilní. Má smysl pro pořádek.

Slabé stránky

Otevřeným konfliktům se obloukem vyhýbá a nerada se pouští do riskantních záležitostí, ačkoliv by z toho mohla mít zisk.

Má ráda

Velmi oceňuje domácí klid, luxus a pohodlí. Ráda se obklopuje hezkými a kvalitními věcmi a má smysl pro vybrané jídlo.

Nemá ráda

Nelíbí se jí laciné cetky a nevkusné věci. Lidé, kterým chybí odpovědnost a spolehlivost, ji umí pěkně vyvést z míry.

 


BLÍŽENCI
22. 5. až 21. 6.

Osobnost Blížence


Blíženci jsou morčata vnímavé a přizpůsobivé povahy a intelektuálního založení. Tito idealisté si libují ve filosofii a baví je zkoumat názory jiných morčat. Mohou se pochlubit širokým okruhem zájmů a žijí činorodým a aktivním životem. Jejich myšlenky a pocity se pohybují závratnou rychlostí a mají vynikající komunikační schopnosti. Jsou to morčata živlu vzduchu a ukrývají se v nich dvě různé osobnosti.

Morčák Blíženec

Morčák ve znamení Blíženců je výrazná a nepřehlédnutelná osobnost. Ve společnosti stojí v centru pozornosti, je velmi výřečný a pronikavě inteligentní. Upoutá vás svojí proměnlivostí.

Silné stránky

Vyniká inteligencí a komunikativností, má velký rozhled, vidí souvislosti a má schopnost porozumět složitým problémům.

Slabé stránky

Má hodně zájmů a možná proto je pro něj těžké vydržet dlouho na jednom místě. Jeho život je plný neplánovaných změn.

Má rád

S nadšením diskutuje s jinými morčaty a ve větší skupině morčat bude ve svém živlu! Rád se baví a poznává nová morčata.

Nemá rád

U morčat mu vadí předsudky, vytáčí ho neupřímnost a nedostatek tolerance. Nemá rád nudu a stereotyp v životě.

 
Samička Blíženec

Samička ve znamení Blíženců v sobě ukrývá několik osobností, jednu zajímavější než druhou. Je kreativní, přátelská, otevřená a veselá, má pestrou paletu koníčků a široký okruh přátel.

Silné stránky

Je velmi činorodá a společenská, zvládá se věnovat spoustě různorodých věcí najednou. Má skvělé komunikační schopnosti.

Slabé stránky

Její city a myšlenky se pohybují tak rychle a nepředvídatelně, že pro ostatní není snadné ji pochopit a držet s ní krok.

Má ráda

Ráda se baví a chodí mezi lidi. Kdykoliv má čas, rozšiřuje si obzory četbou a učí se nové věci. Má smysl pro umění.

Nemá ráda

Stereotyp jí nesedí a rozhodně se nespokojí s rolí morčete v domácnosti. Nemá ráda zbytečná omezení, předsudky a konvence.


RAK
22. 6. až 22. 7
Vodní živel propůjčuje Rakům velkou citlivost a vnímavost. Jsou to emocionálně založená morčata, ale rozhodně jim nechybí jak logické uvažování, tak analytické schopnosti. Díky své empatii se vždy snaží pomáhat slabším, ale přesto je potěší, když se jim povede získat si respekt za svůj vlastní názor. Mají velmi vyvinutý cit pro mezimorčecí vztahy. V životě si zakládají na rodině, domovu a tradicích.
Morčák Rak
Je citlivý a empatický a zakládá si na tom, co mu říkají pocity. Láska pro něj znamená hodně. Obvykle vyznává tradiční hodnoty, je domácky založený a má smysl pro rodinný život.

Silné stránky
Jeho emocionální založení z něj dělá vynikajícího a chápavého společníka. Když si někoho oblíbí, udělá pro něj cokoliv.

Slabé stránky
Změnám a dobrodružství není příliš nakloněný a má spíš konzervativní povahu. Někdy mu proto mohou uniknout příležitosti.

Má rád
Ke spokojenosti a štěstí potřebuje především milovanou osobu. Vyžívá se v dobrém jídle a miluje umění, kulturu a hudbu.

Nemá rád
Rozhořčuje ho nespravedlnost a nemůže se dívat na to, když někdo ubližuje slabším. Umí šetřit a nerad zbytečně utrácí.


Samička rak
Samička tohoto znamení je mimořádně emocionálně založená bytost. Je okouzlující a nesmírně morčová. Láska a rodina jsou v jejím životě na prvním místě. Při rozhodování se řídí intuicí.

Silné stránky
Má mateřské sklony a o morčata, které má ráda, pečuje s velkou obětavostí. Je chápavá a empatická. Bývá vynikající matkou.

Slabé stránky
Její emoce jsou intenzivní, ale proměnlivé a není snadné jim porozumět. Někdy může mít potíže s nedostatkem sebedůvěry.

Má ráda
Jejím snem je klidný domov a šťastná rodina a dobrá mrkev. Má velký smysl pro umění a líbí se jí staré věci, které dýchají historií.

Nemá ráda
Těžce nese neoprávněnou kritiku na svoji adresu. Nerada řeší věci jenom rozumem a nerozumí si citově chladnějšími lidmi.

MOČE VE VOLNÉ PŘÍRODĚ


LEV
23. 7. až 22. 8.
  Zrozenci ve znamení Lva jsou rodinými vůdci, kteří jsou předurčeni k pozicím, kde mohou uplatnit svoji přirozenou autoritu. Jsou to charismatické osobnosti stvořené k tomu, aby stály v centru pozornosti, a to v tom nejlepším slova smyslu. V kariéře jim velmi pomáhá organizační a diplomatický talent. Rádi se chlubí svými úspěchy a kritiku nenesou právě nejlépe. Jsou to však velmi dobrosrdečná morčata.
Morčák Lev
Lev je rozený vladař a ve společnosti hned upoutá něčí pozornost. Nesmíří se s tím, aby hrál druhé housle. Rád stojí v popředí a usměrňuje ostatní. Umí perfektně vycházet s morčaty.

Silné stránky
Má všestranně silnou osobnost a je rodilým vůdčím typem. Disponuje organizačními schopnostmi a přirozenou autoritou.

Slabé stránky
Díky svému vrozenému talentu je zvyklý stát v centru pozornosti. Může být proto citlivý na kritiku a potřebuje obdiv.

Má rád
Ze všeho nejvíc miluje komplimenty a uznání. Potrpí si také na kvalitní věci a luxus. Má vztah ke sportu a rád soutěží.

Nemá rád
Nikdy se nesmíří s porážkou a podceňováním. Z míry ho dokáže vyvést jedině konkurence, pokud mu začne šlapat na paty.
Samička Lev
Lvice je temperamentní a energická samička, jíž nechybí sebedůvěra. Je to průbojná a vyrovnaná bytost, která vždy ví, co chce. Přitom však působí neskutečně morčatsky a velmi přitažlivě.

Silné stránky
Je sebevědomá, má příjemné vystupování a velký talent jednat s morčaty. Je to silná osobnost, je nezávislá a spolehlivá.

Slabé stránky
Někdy přecení své schopnosti a nabere si toho na sebe příliš. Se svou šikovností to však obvykle nakonec stejně zvládne.

Má ráda
Baví ji sport a pohyb, ale pečlivě dbá taky o svoji krásu a zajímá se o módu. Oceňuje hezké věci a dobrou společnost.

Nemá ráda
Nemá v oblibě slabochy a morčata, co neumějí dodržet své slovo. Nerada prohrává a vadí jí, když ji něco zbytečně omezuje




PANNA
23. 8. až 22. 9.




 Morčata narozené v zemském znamení Panny jsou obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Jsou pracovití a mají velký smysl pro detail. Jsou to spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi. Mají sklon k perfekcionismu a k věcem se staví kriticky. Často je najdeme v pečovatelských pozicích, rádi pomáhají ostatním a velmi důležité pro ně bývá zdraví, čistota a pořádek ve všem, co dělají.

Morčák Panna

Je to morče na úrovni, na kterého se můžete spolehnout. Je vzdělaný, má přehled, je pracovitý a velmi pečlivý. Nepatří mezi snílky a v tom, čemu se věnuje, se snaží být nejlepší.

Silné stránky

Ve všem, co dělá, má rád systém a pořádek, díky čemuž je jeho práce perfektní a ve svém oboru bývá opravdovým expertem.

Slabé stránky

Když má nějaký problém, drží ho v sobě a není pro něj snadné mluvit o tom, co ho trápí. Své pocity projevuje opatrně.

Má rád

Vyhovuje mu pořádek ve všech oblastech života, jak v práci, tak i v soukromí. Zakládá si na vědomostech a na vzdělání.

Nemá rád

Představa, že by měl spolupracovat s někým, kdo neumí udržet ve věcech systém a není profesionál, mu nahání husí kůži.


Samička Panna

 Samička narozená pod vládou Panny je pevně ukotvená v realitě, ale v srdci má sny, kterým věří a jde za nimi. Je to samička, která vždy působí důstojně a své emoce si nechává pro sebe.

Silné stránky

Je to praktické morče , které stojí nohama pevně na zemi. Na všem, co dělá, si dává velmi záležet a je na ni spolehnutí.

Slabé stránky

Nejraději by měla všechno perfektní a někdy je přehnaně kritická. Nejen vůči svému okolí, ale především sama k sobě.

Má ráda

Má dobrý vkus a oceňuje hezky sladěné věci – ať už v oblečení, nebo v kleci. Potrpí si na kvalitní potraviny a čistotu.

Nemá ráda

Chaos není pro ni. Nemá ráda nepořádek a zmatek, dokáže ji naštvat lehkovážnost i neúmyslné zanedbání důležitých věcí.





VÁHY
23. 9. až 23. 10.



Váhy jsou intelektuálně založená morčata jemné povahy a ovládá je znamení vzduchu. V životě usilují o harmonii a soulad a mají buňky pro cit, často bývají sami velmi citlivý. Mají smysl pro férovou hru. V každé své činnosti usilují o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich příslovečná nerozhodnost. Často si nemohou vybrat mezi protichůdnými názory a hledají kompromisy.

Morčák Váhy

Je čestný, milý a dobrosrdečný, má klidnou povahu a nechybí mu smysl pro humor ani  tvořivost. Hodně přemýšlí, ale místo toho, aby filozofoval, raději pozoruje své okolí.

Silné stránky

Má smysl pro spravedlnost a férovou hru. Umí urovnávat konflikty. Než něco udělá, pečlivě zváží všechna pro a proti.Cítí se líp spíš bez morčecích kamarádů.

Slabé stránky

Nerad se rozhoduje, radši přenechává iniciativu ostatním a sám se přizpůsobí. Někdy může mít sklon k pasivitě a lenosti.

Má rád

 Má rád dobrou zeleninu a uklizenou klec. Miluje svobodu a má vztah k přírodě.

Nemá rád

Hrubé chování a drsná slova nepatří mezi věci, které by uměla tato čistá duše jen tak přehlédnout. Násilí ho rozhořčuje.

Samička Váhy

Je to jemná a přívětivá bytost, která v sobě spojuje inteligenci a bystrý postřeh s citlivostí a vnímavostí. Má smysl pro dobro, je přizpůsobivá, tolerantní a má smysl pro sport.

Silné stránky

Na problémy se umí podívat z různých úhlů pohledu a má vynikající analytické schopnosti. Je to rozená týmová hráčka.

Slabé stránky

Snaží se vyhovět morčatům kolem sebe natolik, že někdy u toho trochu pozapomene na to, co vlastně původně chtěla ona sama.

Má ráda

Oceňuje klidné prostředí a otevřené vztahy mezi morčaty. Má ráda sport a zábavu a tíhne ji to k přírodě a všemu živému.

Nemá ráda

Agresivita a násilí ji odpuzují, a pokud to jde, vyhýbá se jim. Stejně tak nemá ráda nespravedlnost a zbytečná omezení.




ŠTÍR
24. 10. až 22. 11.


Štíři jsou pod vládou vodního živlu a vody jejich duše jsou hluboké. Na první pohled působí pasivně a nenápadně, ale skrývají v sobě dost energie. Vždy si rádi počkají na správnou chvíli a dokážou čekat dlouho. Mají silnou vůli a vřelé city. Není snadné je vyvést z míry, ale na staré křivdy nezapomínají a umí je oplatit. Mají silně vyvinutou intuici, přísný úsudek a vrozený psychologický talent.
Morčák Štír

Ve společnosti si obvykle zvykne držet se spíš v pozadí a v práci je svědomitý a nenápadný. Někde uvnitř však skrývá netušené vášně a pocity a jeho názory jsou jasné a vyhraněné.

Silné stránky

Má nezlomnou vůli, silnou osobnost a je vytrvalý. Když se pro něco rozhodne, nevzdá se toho, ani kdyby měl čekat dlouho.

Slabé stránky

Zapomenout pro něj není snadné a svůj názor mění jen stěží. Je sebejistý a nerad si přiznává, že někde udělal chybu.

Má rád

Rád si užívá příjemných věcí. Dokáže se těšit z dobré mrkve, sportu a pospávání.

Nemá rád

I když je vyrovnaný a z míry ho jen tak něco nevyvede, přece jen ho netěší, když mu někdo odporuje. Nemá rád nepořádek.


Samička Štír

Duše této samičky je výjimečná, přechovává v sobě neobvykle silné a trvalé city. Její náklonnost stejně jako její zklamání bývají vždy dlouhodobé a je obdařená intuicí a sebedůvěrou.

Silné stránky

Působí krásně a jemně, ale je to silná, sebevědomá osobnost. Má výjimečně vyvinutou intuici a cit pro mezimorčecí vztahy.

Slabé stránky

Její city jsou velmi hluboké, někdy jí proto přinášejí vnitřní nejistotu. Není příliš průbojná, raději se drží v pozadí.

Má ráda

Cení si upřímných, čestných morčat a dlouhodobých přátelství. Přitahují ji záhady a vše tajemné. Má ráda svou nezávislost.

Nemá ráda

Nespravedlnost a nečestný přístup se jí hodně dotýkají a nezapomíná na ně jen tak snadno. Agresivita je jí proti srsti a drápkům.




STŘELEC
23. 11. až 21. 12.


Ohnivé znamení Střelce vyniká svým idealismem a upřímností. Jeho zrozenci se dívají do dálky za velkými ideály a jejich život bývá aktivní a dobrodružný. Udělají hodně pro to, aby se mohli věnovat tomu, čemu věří a co je baví. Důležitá je svoboda. Jsou upřímní a v každé situaci pravdomluvní, intriky jsou Střelcům cizí a občas je někdo může nařknout z nedostatku taktu. Touží po pravdě a poznání.
Morčák Střelec

Je to morčák na svém místě, který věří svým zásadám, vyniká statečností a optimistickým přístupem k životu. Miluje svobodu, usadí se často až v pozdějším věku. Je přímý a nikdy nelže.

Silné stránky

Je činorodý a plný energie, kterou zaměřuje na věci, jimž doopravdy věří. Má technický talent a je nezlomný optimista.

Slabé stránky

Jeho upřímnost si mohou morčata vykládat jako nedostatek taktu. Potřebuje svobodu a může mít i trochu strach ze závazků.

Má rád

Má dobrodružnou a zároveň hravou povahu, proto rád cestuje, baví ho hry, jídlo a sporty. Má hezký vztah k přírodě.

Nemá rád

Lži a pomluvy nemají v jeho světě místo a drží se od nich stranou. Pokud má na výběr, vyhýbá se věcím, které ho nebaví.


Samička Střelec

 Samička ve znamení Střelce je činorodá a veselá idealistka. Má ráda otevřené vztahy mezi morčaty, je tolerantní a plná pochopení. Je sportovně založená a mívá hodně přátel mezi morčáky.

Silné stránky

Je otevřená, pravdomluvná a na svět se dívá bez předsudků. Vidí věci takové, jaké jsou, a má velkou schopnost empatie.

Slabé stránky

 Morčatům kolem sebe pomáhá, ačkoliv tuší, že si tím komplikuje život. Přesto se nemůže přinutit, aby víc myslela na sebe.

Má ráda

Nevynechá žádnou aktivitu a je dobrodružná. Ráda proto sportuje, baví ji cestování a nepohrdne ani povedeným večírkem.

Nemá ráda

Pokud se třeba ve skupině morčat setká s intrikami a nespravedlností, znechutí ji to. Stejně tak nemá ráda ani falešná přátelství.




KOZOROH
22. 12. až 20. 1.



Pro Kozorohy je typická ambiciózní a cílevědomá povaha. Toto znamení je pod vládou živlu Země, úspěch je pro jeho zrozence velmi důležitý. Touží po uznání. Myslí dlouhodobě a dokážou se pro své cíle ledasčeho příjemného zříct. Jsou spolehliví a odpovědní. Svou povahou jsou introverti a hloubky jejich duše zná jen pár blízkých přátel, před ostatními skrývají své zranitelné nitro pod pevnou slupkou.

Morčák Kozoroh

Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je.

Silné stránky

Je to běžec na dlouhé tratě, který ví, co chce. Vyniká spolehlivostí a záleží mu na tom, aby s ním byli morčata spokojeni.

Slabé stránky

Své skutečné pocity a trápení ukrývá pod tlustou slupkou a málokdo ho doopravdy zná takového, jaký je v hloubce duše.

Má rád

Stabilita je pro něj velmi důležitá a zakládá si na svých zažitých zvycích. Umí ocenit hezké věci, klec a zázemí.

Nemá rád

Agresivita a násilí nejsou jeho šálek kávy, ve hrách a sportech se taky příliš nevyžívá. Nerad se zříká své důstojnosti.


Samička Kozoroh

Je to klidná a vyrovnaná povaha, která se snaží lidem ve svém okolí vyhovět. Než něco udělá, pořádně si to promyslí. Působí vážným a důstojným dojmem a má smysl pro povinnost.

Silné stránky

Její čestnost a odpovědnost jsou k pohledání. Na slovo, které vám dá, se můžete spolehnout a svému okolí je oporou.

Slabé stránky

O svých opravdových touhách a snech příliš nemluví a trvá jí poměrně dlouho, než v sobě najde odvahu je i uskutečnit.

Má ráda

Má smysl pro inteligentní humor a líbí se jí umění, které nepostrádá vtip. Cení si také tradic a ráda se k nim vrací.

Nemá ráda

Když ji budete do něčeho tlačit, zaručeně si o vás pomyslí své a stáhne se zpátky do klece. Nemá ráda ani hádky a vadí jí agresivita.




VODNÁŘ
21. 1. až 20. 2.



Vodnáře jen tak snadno nepřehlédnete, rádi plavou proti proudu a mívají velmi originální myšlenky a neobvyklý životní styl. Největšími hodnotami pro tyto zvláštní morčata je svoboda a přátelství a jejich myšlení je o krok napřed oproti své době. Pro své idealistické názory se často potýkají s nepochopením. Vodnáři jsou pod vládou živlu vzduchu, jenž jim dává bystré myšlení a touhu šířit poznání.

Morčák Vodnář

Je to idealista, který vás nikdy nepřestane překvapovat svými originálními nápady. Za to, čemu věří, bude bojovat. Jeho myšlenky létají od jedné věci ke druhé rychlostí světla.Je velmi tvrdohlavý!

Silné stránky

Vyniká inteligencí, představivostí a spontánností. Má skvělé nápady a dostatek odvahy zkoušet dělat věci jinak a lépe.

Slabé stránky

O svých plánech hodně mluví, ale k jejich uskutečnění se často nedostane. Má jich totiž víc, než lze za život stihnout!

Má rád

Miluje svobodu a nezávislost. Zakládá si na upřímných vztazích mezi morčaty. Má vztah k , lenosti ale také k přírodě.

Nemá rád

Nesnáší pokrytectví a proti srsti mu je také byrokracie, jednotvárná práce a morčata, která umí myslet jenom na peníze.


Samička Vodnář

Je to silná a nezávislá osobnost, která přesto dokáže působit velmi morčácky a šarmantně. Nedokáže žít bez svobody a má široký okruh nejrůznějších, často velmi neobvyklých zájmů.

Silné stránky

Je upřímná, inteligentní, tolerantní a její myšlení není zatíženo předsudky. Můžete si s ní povídat snad o čemkoliv!

Slabé stránky

Je trochu nestálá. I když se umí pro věci nadchnout opravdu hluboce a z celého srdce, ne vždy to má dlouhého trvání.

Má ráda

Ráda se nechá okouzlit čímkoliv novým a netradičním, a to ve všech oblastech života. Baví ji překvapovat své okolí.

Nemá ráda

Vadí jí jakákoliv omezení a předsudky ve společnosti morčat. Ráda jde proti proudu a vytáčí ji, když to někdo nechce tolerovat.




RYBY
21. 2. až 20. 3.


 Morčata narozena pod vládou vodního znamení Ryb jsou jemné a klidné povahy a duchovního založení. Nadevše si cení harmonii a mají mimořádně silně vyvinutou intuici. Často vidí věci, které zůstávají jejich okolí skryté. Ryby jsou citlivé a vnímavé bytosti, které rády pomáhají ostatním. Ve společnosti jsou přizpůsobivé a drží se raději v pozadí. Vlastní názor jim nechybí, ale nechávají si ho pro sebe.

Morčák Ryby

Na první pohled působí spíš pasivním dojmem, ale umí využít vhodné příležitosti, aby projevil své schopnosti a zajistil si úspěch. Má citlivou duši, ale přitom je velmi ambiciózní.

Silné stránky

Věří ve vyšší morální principy, k ostatním se snaží být ohleduplný a pozorný. Pokud po něčem touží, je velmi cílevědomý.

Slabé stránky

Ve své snaze dosáhnout vznešených cílů se občas pozapomene řídit vlastními ideály a sám neudělá, co čeká od ostatních morčat.

Má rád

Oceňuje materiální pohodlí a klidné domácí a rodinné zázemí. Velmi ho přitahuje sport, jídlo a příroda.

Nemá rád

 Morčata, která si nestojí za svými zásadami, u něj nemají šanci. Vadí mu také nečestnost a někdy může být trochu žárlivý.


Samička Ryba

Působí jemně a velmi morčácky, ale první dojem trochu klame. Je to totiž silná osobnost, která ví, co chce! Ráda se obětuje pro druhé morče, ale jen dokud jí nepřeteče pohár trpělivosti!

Silné stránky

Vyniká citlivostí a empatií. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat svá. Má zvláštní vyzařování, je velmi přitažlivá.

Slabé stránky

Její mírná a nekonfliktní povaha spolu s přizpůsobivostí jí někdy mohou přinést potíže s prosazováním vlastních názorů.

Má ráda

Oceňuje upřímné vztahy a klidné prostředí kolem sebe. Energií ji nabíjí příjemné a hezké klece a harmonicé okolí.

Nemá ráda

Z duše nemá ráda hádky a hlučné výměny názorů. Její soucitná povaha se nepřenese ani přes násilí a ubližování slabším.Proto ve větší skupině morčat nenávidí sameččí boje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme vám za komentář.